Sok dolog készül, sikerült kicsit megmozgatni a LEGOsokat a környéken :) Tordason kívül Budapestről, Győrből, Martonvásárból is érkeznek kiállítók, játszótársak. Már csak kettőt kell aludni, ma-holnap még lehet építkezni. Amennyire a visszajelzésekből tudom rengetek autó, épület, city készlet érkezik, de lesz több középkori vár, a 80-as évekből több űrhajó, tényleg hatalmas terepasztaloknak lehetünk majd tanúi. 

Meglepetésnek is jó lett volna, de nem bírom ki, hogy ne küldjem be, ha minden akadály elhárul a szállítás elől, akkor érkezik egy 25-30kg-os saját tervezésű autó is, igazi ritkaságszámba megy.

 

Technikai információk: az asztalokat úgy tervezzük rakni majd, hogy előtte szalag vagy székek lesznek, a munkákat nézni lehessen, de megfogni ne. Asztalokat biztosítunk, de nagyobb terepasztalok készítéséhez, ha valamit az asztalra hoztok (terítő, játszó szőnyeg, leepedőre festett terepasztal, stb.), az szuper! Gyertek, jó lesz! :) 

A bejegyzés trackback címe:

https://legotordas.blog.hu/api/trackback/id/tr932878978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása