Nna, lezajlott az I. Tordasi LEGO kiállítás, azt kell mondjam épp ilyennek álmodtam meg. Az utolsó hetekben már lázas készülődés ment, reggelente kialvatlan apukák szédelegtek az ovi fele, végül 12 családot sikerült behülyíteni, ez elsőre szerintem nem rossz eredmény. :) Jövőre próbálunk duplázni.. 

Mi nagyjából 2 hetet töltöttünk az összes készlet felépítésével, de volt olyan, aki 3 hónapja építette azt az autót, amit hozott. Az összes fotó itt van fenn, a legjobbakból pedig itt helyben néhány, azonnali fogyasztásra. 

Reggel miközben elkezdtünk haladni a Művelődési Ház irányába izgatott telefonok jöttek, ki mikor érkezik. Akkor már kezdtem elhinni, hogy sokan leszünk. Nem volt nálunk sem könnyű a hét, a Tóthék-féle dobozolást kötelezővé tett határidőre történő építkezéssel egészítettük ki. 

Nagyjából 11 volt, mire mindent kipakolt a csapat. Beállítgattuk a rablót, ahogy zsákkal a hátán mászik le a teraszról, a lámpaszerelő épp cserélte az izzót a kandeláberen, a két szürke és két sárga vár katonái már harcban álltak, a rendőrségen pedig már benn ült előzetesben egy rabló. Voltak, akik 10-kor csalódottan néztek körbe, hogy nincs még semmi készen, jó volt látni hogy délután aztán visszajöttek. Így már látták a kosárpályákat, a hokisokat, a két kék-fehér creator helikoptert és a tűzoltó állomást is. 

A legkreatívabb díjat egyértelműen az űrbázis kompozíció kapta volna, ha adunk ilyet, talán jövőre majd. A göncölszekeres égbolttól elkezdve az igazi kőzetmintáig ott minden volt, gratulálunk hozzá!  

Egy martonvásári kolléga is bekeveredett a csapatba, hozott egy limitált kiadású vonatot eladni. Kiállítani nem akarta szegény, csak pénzzé tenni, de végül ők is maradtak, így pár órát gyönyörködhettünk benne. A fotógalériában vannak még fotók róla, az ára is ott van, ha valakit érdekel. Szép darab, nem kérdés..

Nem kicsit volt érdekes a Star Wars gyűjtemény sem, meg a sok berendezett épület, a 78-as korhű lakástól kezdve a gerendaházon keresztül a creator palotákig. 

Persze sokaknak az autók jöttek be jobban, LEGO lamborgini-ből egész komoly gyűjtemény volt, és akkor még nem beszéltünk a hatalmas ferráriról és a fekete saját tervezésű 25kg-os csodáról

Ne feledkezzünk meg a sok gyári készlet mellett a saját építésekről sem, nekem nagyon tetszett a labirintus is mellette a fogadóval, és a felüljáróval egbolondított utcarészlet is. 

Hát ilyen volt! Köszönjük a művháznak a helyet és a segítséget, az ovinak a játszó asztalokat, és nektek hogy eljöttetek. Jövőre is lesz, úgy tervezzük!

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://legotordas.blog.hu/api/trackback/id/tr132887002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása